tirsdag 11. mai 2010

1. BY FRYD

Har funnet et helt fantastisk blad på nettet. Utrolig inspirerende å lese:) Så da deler jeg det med havet av mennesker som følger med på denne bloggen:)

http://issuu.com/byfryd/docs/1._by_fryd

Stikk innom og les og kikk. En fryd for øye, lover deg!

NY DAG!

Da var en ny dag her med nye muligheter! Å være helt ærlig klarer jeg egentlig ikke tenke på så mye mer enn at jeg er gruelig trøtt... Sånn går det når man prøver å lære seg å blogge til seint på kvelden:) Men det er jo moro!
Neste post på programmet er å lære seg å legge inn bilder på denne bloggen, men før jeg gjør det, må jeg jo ha noe vettugt å vise fram, så jeg får vente til muligheten byr seg.

søndag 9. mai 2010

Nytt navn

Jeg har forandret navnet på bloggen (og kommer antakeligvis til å gjøre det fem ganger til regner jeg med...). Egentlig bare fordi jeg elsker ordet serendipity. Betydningen er ganske kul, men egentlig liker jeg det fordi det er så kult å si. Et av mine favorittord for tiden. Kan vel si at ordet smaker godt. serendipity, serendipity, serendipity... Så endrer jeg sikkert navnet på bloggen når jeg får et nytt favorittord.

lørdag 8. mai 2010

Bloggverden for mine føtter!

Da har også Svimelaura oppdaget at det er noe som heter blogg og at det kan være gøy å ha en selv... Jeg har visst om det lenge altså! Er jo ikke helt nåldus heller:)

Så da sitter jeg altså her på Talje og skriver mitt første blogginnlegg. Været er til å bli salig av og det er lørdag. Kan livet bli bedre?