mandag 29. november 2010

Tenke tenke

Svimelaura har tenkt litt....

1. Blogging er usannsynlig gøy!
2. Blogging er relativt avhengighetsdannende (i dette tilfellet i alle fall)
3. Svimelaura liker å blogge.
4. Svimelaura får alltid tid til å blogge litt.
5. Svimelaura får ikke alltid tid til å snakke med Mr. Handsome på kvelden.
6. ....Eller snakke med ungene sine mens hun sjekker bloggen.
7. ....Eller gjøre alle prosjektene hun har lyst til å sette ut i livet...
8. Men hun har tid til å sjekke bloggen sin. Heldigvis!!!

Konklusjon: Svimelaura må begynne å bruke litt mer i the world as we know it og litt mindre tid i Blogglandia.

Tusen takk for alle kjekke kommentarer og hilsner og all positivitet og gudd-feeling dere har sendt min vei! Har satt enormt pris på det :-) Og god jul til alle sammen når den kommer!!! For kommer, det gjør den!

-Svimelaura signing off- 

tirsdag 23. november 2010

Min nye venn, Lampe-Leif

Svimelaura fryder seg nå om dagen. Hun har nemlig truffet en ny venn. Lampe-Leif.  Han har bodd i huset til Svimelaura i masser av år. Og er her faktisk fortsatt. Tror du Svimelaura er glad for det? Nemlig!

Ikke bare er Lampe-Leif pen og se til,  han gjør jobben sin også, lyser som en ørliten lysekrone (ikke le for høyt av sammeligningen, han er litt hårsår på størrelsen sin).

Lampe-Leif har søsken, mange søsken... Og alle bor de her i Svimehuset og tigger og ber om å ikke bli sendt vekk til hjemmet for husløse lamper. Og da, min kjære leser, skjønner du vel at det ikke er annet å gjøre enn å henge opp Lampe-Leif og resten av gjengen og la dem lyse som bare juling. Det er jo bare sånn det er, det.
Liker Lampe-Leif, jeg!



-En opplyst Svimelaura-

fredag 19. november 2010

Flytteli, flyttela, flyttelu!!!

Da er tirsdag for lenge siden over og Svimelaura har teltet ved siden av postkassa for å være sikker på å ikke gå glipp av det mobile bredbåndet når det kom. Den lange ventetiden er nå endelig over, og alle hjerter gleder seg over at Svimehuset nå er på nett og klar for ny virkelighetsflukt i favorittlandet mitt :-)

Flyttesjau er egentlig ganske mesterlig tilrettelagt. Man begynner med et hus hvor alle fasiliteter er der de skal være, ting har sin rette plass og i hjemmet hersker ro og orden ( ja bortsett fra at man er så lei av å bo der at man har bestemt seg for å flytte, selvfølgelig!). Så begynner man å flytte. Sakte men sikkert blir alle duppeditter, dingser og saker og ting pakket ned og stuet vekk, klar til å begynne sitt nye liv på en helt annen plass. Plutselig er ikke plastrene der når man har skjært seg i fingeren, man finner ikke kodedingsen til nettbanken for kontorhylla er jo ikke der lenger. Og det å sette seg ned på kvelden med en kopp kaffe er liksom ikke like koselig på en pute på golvet i den tomme stua.... Så flytter man og kaoset når sitt herlige klimaks. Kasser, møbler, barn og mann flyter om hverandre i håp om å en gang lande i nærheten av den riktige plassen i sitt nye hjem. Frokost blir inntatt i form av boller under dyna i sofaen i tussende mørke i mangel på fungerende lys- varmesystem (selvfølgelig helt hypotetisk, vår første frokost var jo ikke sånn?!?....) Og det merkelige er.... at det gjør ingenting!!! Man går der og tasser med et tullete glis om munnen, salig for at man pakker ut og ikke inn. Man bryr seg ingenting om man må tråkke over seks kasser som for øyeblikket fungerer som trappegrind hver gang man skal ned på vaskerommet (også helt hypotetisk!), for man har jo flyttet inn og man ser alt huset kommer til å bli.... en vakker dag..... Og sånn går no dagan :-)

Men lykken får en brå slutt når herligheten skal bloggifiseres. For tro dere meg, her er det ikke spesielt mye å blogge om i skrivende stund!!! What to do, what to do??? Eureka! Vi skryter litt av utsiden!!!

For hvem kan vel klage over rotete stue når kvelden ser slik ut??? (Vi nevner selvfølgelig ikke veien som går bak vollen her  i dette innlegget, vi lar det seile forbi i stillhet)


Sakkeustrærne til Snuppa. Perfekte til å leke Sakkeus i. Vel er det strengt tatt ikke morbærtre, men dog.


Vi var tilogmed så heldige at vi fikk med oss en liten "late bloomer" på kjøpet. Rosinen i kransekaka, spør du meg, eller no sånt...

Og der takket jamen Blogger sin bildegreie for seg og vi har lastet opp mer enn nok bilder for denne gang! Så da er det bare å vente på fortsettelsen ved en ny anledning om kun kort tid :-)

Flere bilder eller ei, Simegjengen har det særdeles bra midt all flyttingen!
Håper dere også har det særdeles bra!!!!


-Svimelaura-

søndag 14. november 2010

Klar ferdig, ferdig!!!

Da var Svimefamilien på plass i det nye/gamle gule huset! Gjort på et blunk, lett som en plett.... eh... Nå har vi vel strengt tatt ikke noen lister på plass og golvet i gangen er prydet i betong og leiligheten er ikke påbegynt og malerne er ikke ferdig og soverommene er ikke klare for innflytting og...... og...... Men vi bor i stua og på kjøkkenet og storkoser oss med det faktum at vi oppholder oss i bare ETT hus!!!! Fred, sier bare jeg.

For øyeblikket er ikke nettet oppe å gå hos oss, derfor må det lånes hos lillesøster, no som betyr inkjevetta blomster som innleggspynt :) Men på tirsdag regner vi med å være tilknyttet Blogglandia igjen, så da skal man ikke se bort i fra litt visuell dokumentasjon her i gården:)

Når det skal sies, har jeg oppdaget nye sider ved meg selv... Hva skal jeg si?.... "Hei jeg heter Svimelaura og jeg er Bloggoman..." Den siste uka har jeg merket både humørsvinginger, skjelvinger og andre uhumskheter som følge av manglende bloggetid. Nå skal man ikke se bort fra at pustepauser i bloggingen ikke nødvendigvis er et onde, men det er jo så innmari kjekt!!!! Så nå gleder Svimelaura seg STOORT til å sette igang med bloggelivet igjen og ikke minst, jeg må jo få tittet innom alle de faste!!! Me like!

Så regner jeg med at tirsdagens innlegg blir noe mer interessant en nåværende skriblerier! See yah, folks!

-Svimelaura i det gule huset-

onsdag 3. november 2010

Det kan bare lillebror...

Hva skjer når man slipper lillebror og vennene hans laus i et hus under oppussing?


Man får utført inni hamperævva mye arbeid! That's what!

Svimelaura har ikke bare to englesøstre, hun har også en englelillebror (en veldig barsk, sterk og tøff englelillebror, selvfølgelig!) En lillebror som ikke stiller alene på dugnad, men like greit tar med 6 av supervennene sine for å drive litt hobbydemolition i det nye Svimehuset. Kan man be om mer?

Og for alle dem som lurer på hva som er på bildene i dette innlegget... Ikke spør, jeg har ikke peiling. Har absolutt ingen sjanse til å se for meg hvordan dette kommer til å bli. Ikke en av mine sterkeste sider dette med romforståelse og slik. Mr. Handsome lurer fælt på hvordan det går an å blir så lur på noen områder (ja for det er faktisk noen områder der Svimelaura er veldig lur, bare vent og se!) og så utrolig dum på andre. Men bare vent folkens! Om noen uker skal jeg komme tilbake med dokumentasjon som jeg faktisk skjønner bæret av!

Og om jeg forstår det eller ei....det går framover og ME LIKE!!!!!

-Smartelaura-

tirsdag 2. november 2010

Hello, I'm Svimelaura with a cherry on top!!!!


Vår alles kjære Pafrika har forært meg min første award! Herrlighetsågladjegblei!!!! Blei rett og slett litt høy på dette her, så her i hjemmet går nå Svimelaura under alias The cherry on top for tiden. Kanskje jeg skal legge om til engelsk også i samme slengen? Alle award-vinnere gjør jo det. It is sometimes hard to speak the english, but but... I tries i alle fall!

Så til den medfølgende oppgaven; tre ting jeg liker.

Nummer 1:
Jeg liker å spise to og to smarties sammen i matchende farger. Ja det er rart, ja det er helt unødvendig...JA, det er veldig tilfredsstillende:) Rart eller ei, me like!

Nummer 2:
Jeg liker kaffe. Masse kaffe. Er du trøtt? Kaffe. Er du godtesjuk, men kan rett og slett ikke begynne på sjokoladeplate nummer to? Kaffe. Har du behov for å finne en god forklaring på hvorfor du ikke har svart på verken telefon og melding for ørtende gang og "Jeg glemte det" er brukt opp?... Okei, da er det ikke kaffe du trenger... Men det er veldig godt med en kopp mens du funderer på hvordan best å legge dette fram uten å bruke ordene "Jeg glemte det.."!

Nummer 3:
Jeg liker når folk er positivt innstilt. Ingenting er deiligere enn folk som har lyst til å se det gode i ting. Utrolig oppmuntrende å være med slike. Så er du en sånn en, så liker jeg deg :)


Så til favorittbildet....
For å være helt ærlig, så er jeg en av dem som ikke har noe spesielt favorittbilde. Jeg er så begavet bak kameraet at det er umulig å velge! (Hadde det bare vært så vel... sukk). Men dette bildet er høyt oppe i toppen i alle fall :) Det er tatt i bygda der moren til Mr. Handsome kommer fra. En mindre og mer idyllisk plass skal du lete lenge etter. Dette bildet er av den ene veien som går gjennom hele bygda midt i mørketiden. I løøøv it! Og hvis du lurer, Nei jeg har ikke tatt bildet. Det var Mr. Handsome :)



So long folks!
(Bare vent, så blir jeg Mrs Cherry den engelsktalende!)



-Svimelaura with a cherry on top-