onsdag 11. august 2010

Bittersweet symphony

For en tur:) Man har ikke vært i dyreparken før man har vært på tur med sitt eget barn. Snuppa var vel mer i lufta enn på bakken da hun trippet inn portene og rett inn i Afrika. "Dette er så kjekt, Mamma", er rapporten etter 30 sekunder inne i parken.

Det store høydepunktet var nok Kardemommeby. Tenk for et eventyr for et lite barnesinn å møte favorittfortellingen din i levende live. Snuppa turte til og med å snakke med tante Sofie. "Har du vasket ørene dine i dag da?" {Mor svetter i bakgrunnen over jentas skitne ører.....} "Jeg vasker ørene mine om kvelden, jeg" {og Mor sukker lettet ut}.

En liten ripe i lakken var likevel at kameraet vårt forsvant... Noen uopmerksomme minutter gjenglemt på en benk.... Så da håper jeg at den som fikk seg et flott speilreflekskamera (og ikke leverte det til hittegodset!!!!) koser seg riktig mye med de flotte bildene av Snuppa og tante Sofie.

Jaja... kan ta bilder med mobilen min, jeg!

Likevel går dagen i minneboka som et høydepunkt for Snuppa og meg. En gave!


Smil fra Svimelaura

1 kommentar:

 1. Ha-ha:D Då vet jeg at det er lurt å vaske ørene til ungen før vi drar henne med til Kardemomme by! Sikkert lurt å vaske mellom tærne og:)
  Så bra dere fikk en fin dag!

  Men veldig leit det med kamera... Ingen samvittighetsfulle sjeler som har levert det inn?

  Synes bloggen din er så fin jeg:) Du skriver så godt:)

  god helg!

  SvarSlett