onsdag 18. august 2010

Jeg blir så glad så glad!
Å jeg blir så glad når jeg finner farger jeg liker!!! Spesielt grønn:) Her om dagen var jeg riktig så heldig på gjenbruken (NMS sin som sådan) at jeg fant et gammelt fat fra Figgjo flint med grønnfarge to die for!!! Jeg ville jo egentlig kalt fargen mint, men jeg tror det finnes like mange mintfarger som det finnes folk. Men slå opp i Svimelauras illustrerte fargeleksikon, og du finner dette bildet her. Eller dette, alt etter som:


Og dere som kjenner meg, vet at jeg selvfølgelig har plukket blomstene helt selv... På butikken Fem Høns.

Jeg måtte faktisk gå noen runder med meg selv før jeg turde å kjøpe falske blomster. Det var liksom noe "China house - take away" over det hele... Men så kom jeg til Fem Høns hvor vinduene bugner av blomster som man nesten tar seg i å lukte på, så fine er de. Og da ble jo valget lett på en plett!

Kjenner jeg vrenger meg når jeg ser at den skjenken som hele herligheten står på fortsatt står i all sin furuprakt og roper "mal meg, vær så snill, mal meg!!!". Jeg går og brygger på en liten malehelg kjenner jeg, all in my lonesome:) Uten verken Snuppa, Snuppelina eller Mister Handsome. Må kanskje lage en skikkelig god middag (les: fiskekaker og makaronistuing) før jeg kommer med det forslaget... jaja, det skal nok bli malt før jeg pensjonerer meg i alle fall:)

Fatet mitt er i alle fall et mintfarget lys i min ellers så furufargede hverdag som inspirerer til nye farger på alle de ubehandla tremøblene mine (ja, det stemmer. Det er ikke bare furuskjenken som er furufarget...) Vi får se, vi får se:)

-Svimelaura-

1 kommentar:

 1. Hei, og takk for koselig hilsen!
  Slik oppdaget jeg din blogg og, kos:))
  Fatet var nydelig ♥ Herlig farge...
  Er så gøy og komme over slike skatter!

  Ha en herlig kveld!

  Klem:)

  SvarSlett