lørdag 25. september 2010

Ferdig!

Svimelaura har strikket sokker, babysokker! Ja du las helt riktig, babysokker!!!

Nå kunne jeg avsluttet innlegget her, skiftet alias til Strikkelaura og solt meg i glansen blant dem som klarer å strikke babysokker... Men det hadde vel ikke vært helt ærlig og redelig... Og ærlig og redelig er jeg, så jeg får bare si det som det er først som sist.

Som så mange andre, har jeg lenge unngått å strikke sokker av en enkel grunn; hælene. For meg virker det som et trylletriks at man kan få til å strikke noe sånn. Så om noen her i Blogglandia føler kallet til å lage en treningsvideo for strikking av hæler, så er jeg veldig takknemlig for det!

I disse tider popper det babyer både her og der i Svimelauras vennekrets, what to do what to do?!? Hemmeligheten, mine venner er å få baby selv først (enkelt og greit, verken tidkrevende eller omfattende). Da får man nemlig tjuvtitte på alle sine gode babygaveidéer før man skal ut og dele ut selv:) Ja jeg vet det, jeg er veldig lur.

Da Snuppeline kom til verden, fikk altså Svimelaura besøk av sin gode vennine; Langelaura. Langelaura er forresten en meget fornøyelig venn å ha, anvendelig både til å drive butikk, skravle, sy og dra på skattejakt sammen med. Ble du nysgjerrig nå? Bare stikk innom prosjektbloggen hennes, så skal du se!
Men tilbake til saken; Langelaura hadde med seg egenproduserte sokker til vesle Snuppeline (i tillegg til et lass med andre nydelige babygaver, men nå er det sokkene vi er mest interessert i). i tillegg til å være noen alldeles nydelige sokker, var disse sokkene særdeles spesielle; De var nemlig UTEN HÆL! Ja folkens, det går an!
 Så når Svimelauras venner popper babyer både her og der, kan Svimelaura i fred og ro dra på babybesøk, med egenproduserte babysokker. Fred og lykke!

Dermed har Svimelaura flyttet ut av sitt sokkelause eksil og er nå tredd inn blant de sokkestrikkene skarene. Og her har hun det særdeles bra!

Til alle dere som deler min problemstilling; gå inn på denne linken og løs alle dine hælstrikkende problemer!

Ha en strålende dag alle sammen!

-Svimelaura, for anledningen Strikkelaura-

11 kommentarer:

 1. Meget smart!! =) Eg hadde vel aldri turt å begynt på någe som helst med hæl. Å det som e fint.. di kan nyttas te både sokker og votter!! ;)Di du har bilde av va nydelige..

  SvarSlett
 2. Å, de var veldig fine! Men... jo, uten hæl er greit, men du har faktisk strikket med 5, jeg gjentar FEM pinner, og det er ikke rillestrikk så vidt jeg kan se! Det er veldig imponerende!!!!

  Ha ei god helg:)

  SvarSlett
 3. Imponert! Det blir ingen Strikkepia, for å si det sånn...

  SvarSlett
 4. Ha-ha:D Er det ikke sånn at man må bruke 5 pinner på ting som votter og sokker og ermer og sånn? Eller er det jeg som er helt på jordet? To pinner er liksom greit, men det eneste man får ut at det er skjerf. Og de har jeg nok av...

  SvarSlett
 5. Så flink du er!:) har selv kjempe lyst å lære å strikke sokker, så du får reklamere godt hvis du får napp ang. den videoen!;)
  Syns sokkene dine ble veldig fine,så du skal være stolt av de!:)
  Ha en fortsatt fin søndag, og mange takk for fin kommentar på bloggen min, det setter jeg pris på!:)

  klem elisa

  SvarSlett
 6. He, he, helt genialt! Og velkommen inn i de sokkestrikkenes rekker!

  SvarSlett
 7. Fiine sokker! Heia strikkelaura :)

  SvarSlett
 8. Oioi, snarveier til strikkelykke. Slik liker vi! Selv bader jeg jo i heklelykke for tiden, og hører definitivt hjemme i avdelingen "vi som aldri trodde vi skulle klare å lære det". Så hurra for oss, og for de hælfrie sokkene dine!

  Fin mandagskveld til deg!

  SvarSlett
 9. Hei. Takk for koselig kommentar på bloggen min :) Veldig søte sokker du har strikket. Skal nok stikke innom å titte her flere ganger :)

  SvarSlett
 10. Så flotte sokker!!!
  Digge den vridningseffekten, så det må nok prøvast ut. Eg hadde skreve ein laaaang kommentar her som plutselig ikkje ville inn og huske jo ikkje alt eg ville sei, men seie jaffal tusner på takk for dei superkos hilsnene du legge igjen hos meg! Blir jo såååå glad :o)

  SvarSlett
 11. Så lurt! Jeg har prøvd meg på sokker med hæl mange ganger....det er jo rett og slett umulig for oss med gjennomsnittlige strikkevner tror jeg. Nå strikket jeg faktisk et par ferdig til Molliemannen en gang. Når jeg tenker meg om har jeg vel ikke sett snurten av dem siden. Nuvel ;-)

  SvarSlett