søndag 29. august 2010

Her skal det syes!!!Så gjenstår det og se om det blir noen resultater av det, da! Den som venter får se:) Har hatt besøk av Nederlands svar på Klara sydame og har fått karret til meg 1001 tips. Fornøyd? Jajegtrordet!
Syskrinet er en skatt som jeg snublet over på et loppemarked ute på en slette på Soma. Der stod det og ventet på å komme i bruk igjen. Gjett om jeg ble glad! Oh joy! Så om syresultatene uteblir eller ei, så har jeg i allefall et flott syskrin:)

-Svimelaura-

5 kommentarer:

 1. Hei kjære deg!

  Herlighet, jeg har ikke oppdaget før nå at du har en egen blogg! Så koselig det var her. Jeg blir seff følger med én gang. Det er noe galt med Blogger for tida, for jeg får ikke til å følge noen nye blogger, men jeg skal legge deg til i bloggrollen min uansett og se om det funker.

  Gleder meg til å se hva du skal sy! Og jeg stemmer for Stoff og Stil til Ålesund. :) Digger den butikken. Nydelig syskrin du har!

  Vi blogges. Ha en god uke! Klem!

  SvarSlett
 2. Flott syskrin!!Helt herlig.Og for en koselig blogg også:)Slenger meg på jeg!
  Ha en fiiiin kveld!
  (Og jeg elsker også stoff og stil, har reist ens ærend til Drammen for å shoppe der i dag...)

  SvarSlett
 3. Altså, ville bare si at jeg har prøvd å legge meg til som følger - men får det ikke til.Noe rart med Blogger kanskje?Skal prøve igjen senere:)

  SvarSlett
 4. Ååå, jeg misunner deg det syskrinet, et slikt har jeg skikkelig lyst på og:) Jeg titter etter det på loppis og bruktbutikker, men har enda ikke fått noe napp...

  Jeg får heller ikke lagt meg til som følger hos deg, fikk det ikke til for noen dager siden heller, hmmm...??

  God natt klem

  SvarSlett
 5. Utstyret er halve jobben! Hihi, jeg vet ikke om det gjelder syskrin også, men det kan jo hende. Har lyst på et slikt syskrin, tenk på alle de måtene man kan pynte de på, yummi! Hvis man tør å endre på de da, de er jo fine som de er også. Valgets kvaler:) Jeg pleier å bli så fornøyd når tingene jeg finner er litt herpa, for da kan jeg liksom male de med bedre samvittighet, hehe

  Maya

  SvarSlett