søndag 29. august 2010

Ja vi elsker Stoff og Stil!

Jeg har bestemt meg for å starte et opprop; "Stoff og Stil til Stavanger, ellers griner jeg!" Etter en fantastisk helg på sørlandet, kan Svimelaura sveve hjem med absolutely gorgeous stoffer i bilen. Se her da!!!


Nå gjenstår det bare å se om undertegnede kan få til å produsere noe spennende ut av dette. Jaja, fallhøyden er jo ikke så stor med et slikt utgangspunkt da!
Det lilla stoffet skal i alle fall bli dynetrekk til Snuppeline sitt rom. Siden Snuppa skal få både nye gardiner til vinduene og køyesenga, så må det jo dryppe litt på lillesøster også. Det er bare rett og rimelig (sa Svimelaura til seg selv og bestemte seg for å kjøpe dette stoffet også).


Snuppa, som også var med på denne herligheten, kom på et tdispunkt bestemt bort til Mamma og meddelte; "Jeg vil begynne å strikke med pinner, Mamma". Etter dyptgående drøfting av strikkekunstens problemstillinger, ble mor og datter enige om å kjøpe en strikkelise og begynne der (tror dere mor var lettet???)

Selvfølgelig skulle Frøken Strikkelise prøves ut så snart vi var framme. Etter fem minutter har Mamma fått seg en ny lidenskap, mens Snuppa tørt meddeler: "Jeg synes Strikkelise var litt vanskelig. Jeg strikker heller med pinner, jeg."

Så får vi håpe at jeg kan rapportere med noen flotte resultater når jeg har fått kost meg litt med disse stoffene her. Kanskje kan til og med lille Frøken Strikkelise bli nyttig utover høsten. Hvem vet???

-Svimelaura-


1 kommentar:

  1. ÅH! Helt fantastisk fine stoffer! :) Her i gården venter jeg bare på neste lønning, slik at jeg kan ta meg en tur til stoff og stil!

    Fikk faktisk en sånn strikkelise til bursdagen min i går... Men trenger inspirasjon til å finne på noe en kan lage... Noen ideer?

    SvarSlett