onsdag 1. september 2010

Som Svimelaura, så Snuppa


Etter mange loppeturer, Fretexraid, søk på Finn og endeløs leting fant Svimelaura det hun lette etter; den helt riktige, gamle, slitte, nydelige og helt riktige settehyllen. Etter åndeløs venting på at pakken skulle dukke opp i posten (la den være hel, la den være hel!...), kunne hun sette hylla på plass i sitt nye hjem og fylle den med gamle klokker, brosjer, speidermerker og andre skatter som har fulgt med fra skattekista på jenterommet. Det var en viss Svimelaura som som klappet seg selv på skulderen opp til flere ganger for dette glimrende kuppet som nå sto på loftstua. Bare nydelig!!!


Kontrabassen er by the way Mr. Handsome sin. Han "kan" ikke spille kontrabass, som han selv sier, men spiller så det ljomer når han bare vil.
Uansett et snasent møbel, spør du meg :) Men nå sporer vi av...

Som alle interiørprosjekter her i gården ble også den kjære hylla satt opp på kveldstid. Og Svimelaura kunne avslutte dagen med en en kaffekopp og se hvordan hylla trivdes i sitt nye hjem.


Påfølgende morgen finner Svimelaura sin kjære Snuppa inne på loftstua. Uten å ta blikket vekk fra hylla full av skatter sukker hun; "Tenk om jeg hadde hatt en sånn en, Mamma..." "Ønsker du deg en settehylle?" spør mor med håp i stemmen. Og når det bekreftende JA kommer, er klarsignalet gitt for mange herlige hobbykvelder framover. Det er jo viktig å etterkomme sine barns ønsker, gjøre litt stas på dem av og til! Mr. Handsome måtte dermed innfinne seg med at Svimelaura bare var nødt til å male litt, klippe litt, lime litt og littelitt på kveldstid til avdukingen endelig var klar.
Så nå har Snuppa en egen skattehylle på veggen sin. Den blir til stadighet fyllt med petshop, små tutteflasker (de passer så godt i det lille hullet, Mamma!), ting som bare er til pynt, for de er laget av ekte glass(!) og kunst laget av Snuppa selv.... Og for ikke og glemme; Kardemommetårnet fra i sommer troner på toppen av hylla (den får nemlig ikke plass inni, men er en veldig viktig skatt!)

Det kan jo muligens hende at Svimelaura faller for fristelsen og gjør et forsøk på å sette pynten på "den riktige" plassen i hylla så den kommer mer til sin rett. Eller kanskje å sette inn pynt som kan passe ekstra godt med fargene på hylla. Men da kan du vedde livet ditt på at det etter kort tid lyder: "Åh nei!!! Tutteflaska skal ikke stå der! Og den hører jo ikke til i hylla mi, den er til å leke med, Mamma!"

Så det er bare å innse det; Ligg unna Snuppas hylle og lek med din egen i stedenfor!

-Svimelaura-

3 kommentarer:

 1. Hehe. Så koselig! Det var kjempefine settekasser begge to. :)

  SvarSlett
 2. Haha.. fantastisk! Får nok ikkje ein så er så interessert i sånne små søte ting men. Glede meg te lunsj i mårå! Hurra for permisjon OG andre som har det!

  SvarSlett
 3. Hehehe! Først av alt kjeeempe fin hylle du har fått tak i ja!! og den til snuppen din var også fin, søt og sjarmerende. Kjekt hun var fornøyd!
  Ønsker dere en herlig helg.
  Klem fra BlandetLoft

  SvarSlett