lørdag 4. september 2010

Fløy en liten blåfugl


Fløy en liten blåfugl gjennom vindu
gjennom vindu
gjennom vindu
fløy en liten blåfugl gjennom vindu
en dag i mai
(les: september)


For alle de som har lurt på hva slags blåfugl sangen omhandler, så er det nå avklart: en ugle (fra rice som sådan). Den er for tiden bosatt si stuen til Svimelaura og trives særdeles godt der.

Som stor fan av personifisering av døde objekter, sitter jeg og funderer på hva jeg skal kalle den lille uglevennen min. Er ikke kommet i mål enda. Forslag mottas med takk:)


-Svimelaura-

6 kommentarer:

 1. Så utrolig søt ugle!! Synes blå fugl var et passende navn, men frøken storøyd er et annet;) Fin blogg du har, så her titter jeg helt sikkert innom igjen!!

  Gøy du vil være med på give awayen min!!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nydelig settekasse! Jeg er litt på jakt etter en slik selv, men de er vanskelig eå finne. Eller ihvertfall vanskelig å finne til en fin pris:)
  Svimeugla er et bra navn!;D

  Maya

  SvarSlett
 3. stilig hedder du har fått deg!! Eg veldig glad i ugler- så jeg likte veldig godt den ugla fra rice også:) Tipper den koser seg i stua! Desverre har jeg en mangel på fantasi- så jeg kommer ikke på noe navn til den lille krabaten...Kansje lillejanta i huset har et forslag;)

  SvarSlett
 4. Superfin ugle! :)

  Tusen takk for gode ord, Rebekka. Det betyr mye! KLEM!

  SvarSlett
 5. Svimelaura! Fantastisk kallenavn ;) hehe! Jeg ler godt her nå :) Utrolig søt den uglen :)

  Koselig at du vil være med på min give away :)

  Ha en herlig uke!
  Klem Karina

  SvarSlett
 6. Så fin ugle :) fant en butikk i malmø, i helgen, som var full av ugleting. Faktisk fant jeg to butikker med masse ugleting i. Jeg har tatt masse bilder, de kommer på bloggen min snart :)

  SvarSlett