fredag 15. oktober 2010

Dronning i by'n

Noen ganger lurer jeg på hvordan det hadde vært å være dronning, sånn bare en liten stund. Sånn dronning fra riktig gamle dager som kunne beordre alle i landet til å spise brunost på skiva hver dag og så blei det slik. Tror jeg hadde klart meg ganske bra, hadde i alle fall ikke hatt problemer med å lage nye lover, tror jeg. Her er et lite utdrag av dronning Svimelauras handlingsplan som regjerende enehersker:

1. Startet landsdekkende støttegrupper for svimer og andre vasehuer. Som dere sikkert forstår har jeg stor forståelse for folk som ikke alltid har hodet med seg. Det er viktig å få fram i offentligheten at denne oppførselen på ingen måte er grunnet i vond vilje (eler noen som helst form for vilje i det hele tatt, egentlig), det bare er sånn av og til. Alle svimer skulle hatt en fadder, en riktig pliktoppfyllende en. Svimelaura har en slik fadder. Storesøster er den mest pliktoppfyllende og forståelsesfulle Svimelaura vet om. "Vil du være med på spleisegave? Søren Klype har bursdag, veit du." Og så får Svimelaura ordne med kort eller noe annet som gir god mestringsfølelse for den svimete sjel. Ja, fadderordning, det er tingen!

Bildet er lånt fra wikipedia, takk for lånet!

2. Fordelt maten. Tenk det at vi har mat nok til alle i hele verden! Og så er vi så lusne på å dele. Og ikke gi meg den "Men det er ikke lett å få sendt maten til de fattige i Afrika, eller hvor de nå måtte befinne seg" Vi får bananer fra....fra.... ja et annet land en Norge i alle fall, og det går riktig så bra. Dessuten er det mer enn nok folk her i Norge som vi kan begynne med. Så maten, den bør vi kunne dele

3. Erklært sjokolade for helsekost. Ja riktig gammeldagse dronninger kan bestemme slikt. Sjokolade kunne rett og slett vært slankekost, tror jeg. Bare for å forsikre at den daglige dosen er helt sunn og politisk korrekt:)

4. Sendt alle nasjonale og internasjonale tullebukker på rommet sitt. Ja, jeg kjenner jeg blir litt matt av alle disse rundt omkring som ikke har noe bedre å finne på enn å skape herk og problemer for andre. Og, ja, det er mange som ikke har veldig store valg å skryte av når det gjelder de store vegskillene her i livet. Det er ikke dem jeg mener. Jeg mener alle dem med innflytelse som bruker den på bare tull. De burde hatt en timeout. Sådetså!

5. Landsforvist støv og skit innomhus. Det er bare unødvendig.

6. Gitt hedersmedalje til alle eldre. Ja, de har faktisk gjort en fantastisk jobb her i landet! Hedersmedalje og hotellrom med roomservice!

7. Passet på at alle barn hadde noen som var glad i dem og passet på dem. At ikke alle har det, er bare utrolig stusselig å tenke på.

8. Fordelt regnet litt mer jevnt utover i vårt landstrakte land. Ja, jeg bor på Vestlandet :)

9. Og tl slutt, ville jeg nok slått til med en nasjonal dag for fest og basar rundt januar-februar. Savner alltid litt ekstra skøy i de månedene.

Jo, jeg tror jeg hadde klart meg veldig godt som dronning. Selvfølgelig måtte jeg jo hatt en by med rådgivere som kunne huske på alt jeg glemte selv. Men jeg tror de gode, gammeldagse dronningene hadde det nemlig. Så det er bare å gi meg et land, så skal jeg sette i gang! Kanskje det er noen som kjenner kallet til å bli med? Deler gjerne litt makt i bytte mot gode idéer, jeg :-)

....og så var dagens drømmerier over...... Ha en strålende dag alle sammen! Og når det gjelder den sjokoladen... vi kan jo leke at det er sant!


-Svimelaura, den enerådende-

7 kommentarer:

 1. Hahahahahahaha, fy fasiken så bra!!!!

  Du bør kanskje vurdera å reklamera i større medier, så blir det nok et land på deg tenke eg ;o)

  Du e jo barra best, og hadde passa perfekt te dronning av denna sorten :o)

  Godaste helg EVER ønske eg deg!!!

  SvarSlett
 2. hehe,du er jo bare så herlig!:) fantastisk å lese alt det kjekke du kommer med!:D
  Jeg stemmer deg frem som dronning for en dag!:)
  -Klem Elisa-

  SvarSlett
 3. Stemme LETT på deg:) Masse bra her- å fengene tekster du skrive:)) Eg melle mg på støttegruppå for svimer Eg burde sloppe å stå på ventelistå! For eg TRENGE d!!!! :)

  SvarSlett
 4. Hipp Hurra for Svimelaura som dronning!Du har min stemme..hehe..;)

  SvarSlett
 5. Ha ha !!Jeg vil ha Svimelaura som dronning :) det hadde blitt helt perfekt :) Tar en sjokoladebit jeg ;)

  Ha en flott helg videre :)
  God klem fra Janne :)

  SvarSlett
 6. du kan jo være dronning i Bloggelandet????Da kan vi andre være dine rådgivere. Bare befal du, den enerådende, dronning Svimelaura:-)

  Klem fra Trine, din underdanige:-)

  SvarSlett
 7. Jeg tror du hadde klart deg kjempegodt som dronning! Stå på! Jeg flytter gjerne til riket ditt ;)

  SvarSlett