onsdag 13. oktober 2010

Oh yeah, baby!!!

Så var da hele salgseventyret så og si over for Familien Svime. I dag ble altså vårt første hus offisielt solgt og vi er snart helt og holdent flytteklare. Både vemodig og rart å flytte fra sitt første hus.... Men så tenker man tanker som "mer plass... stor hage... lagringsplass...." Så blir det hele med en gang litt mer fornøyelig :)

Men det er jo til å måpe av alt man her liggende i et hus, jeg som trodde at vi hadde dårlig lagringsplass!!!! For å ikke nevne sånne "marerittrom"; de rommene som bare "keep on giving" uansett hvor mye du pakker vekk. Har du pakka vekk en runde, åpner du et skap og avduker en ny verden av rot og duppeditter.... angst og smerte!!! Men jeg skal ikke la pulsen øke så mye med et taktslag over disse overfylte rommene, for de er faktisk ferdigpakka. Klok av skade, har jeg tatt meg sammen og pakket de verste rommene først, slik at jeg skal være litt mer trivelig å være sammen med i løpet av denne flytteprosessen. Og det er både Snuppene og Mr. Handsome særdeles takknemlige for:) Klapp på skuldra til deg, Svimelaura! Du er meget ansvarsbevisst! (for dem som lurer, ja jeg skryter av meg selv)

Da visningsdagen opprant, rømte Svimelaura og Snuppene huset for å vende nesa mot mer landlige trakter. Svimelaura er nemlig oppvokst ute i skogen, eller heia, som mange kaller det. Og etter x antall flyttekasser meldte behovet seg for frisk luft, hjemmelaget pizza og søskentreff seg. Og tror du ikke alle klarte å glemme sine bærbare pc'er hjemme, så ingen blogging ble det heller.... tenk alt som går an!

Svimelauras Pappa viste seg også å være en aldri så liten skattejeger han også, en gavmild en som sådan. Svimelaura var nemlig så heldig å få med seg intet mindre enn to (ja TO) vattepper og en goooooorgeous trekasse fra Lillehammer bryggeri. TUUUUUUSEN TAKK, Svimepappa!


Så vel hjemme igjen, feires hussalg, vattepper, trekasse og ny dose av frisk skogluft med en aldri så liten tur her i Bloggelandet. Fred, sier nå bare jeg!


-Svimelaura, den fredfulle-

18 kommentarer:

 1. Gratulerer med hussalg!! Kjempe fine vattepper og den kassa var kjempe stilig!!! De lager forresten verdens beste julebrus;o) Lykke til m flytting!

  Klem Tine

  SvarSlett
 2. Wooooow...
  ELSKER vatt-teppene dine..
  Og
  DEN kassa da..

  LOVE IT

  Herlig med litt skattejakt :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med hussalg! Så kjekt! Og knallfine vattepper og kasse! Syns jeg ser min far hadde kommet på noe sånt :)

  SvarSlett
 4. Gratulera med huskjøp (tror visst ikkje eg har sagt det!) og hussalg! Herlig følelse.. I know! Å du og du så kjekke pledd og kasse! Heldige du så har ein så kjekk svimepappa! =)

  SvarSlett
 5. Gratulera med salg da!
  Og så flink du har vore med pakkinga da :o)
  Klapp på egen skulder fullt ut velfortjent ;o)

  SvarSlett
 6. Hei :-)

  grattis så mye med salg da! En herlig følelse :-D pakkingen derimot.. sukk, bra du har vært tidlig ute! Det lønner seg ;-)
  Og når det gjelder flislegging trenger du ikke overlate det til en mann nei! Jeg begir meg ikke ut på flislegging av bad og slikt avansert, nei det er for fagfolk. Men over kjøkkenbenken, over komfyren og gulvet på kjøkkenet, det er ingen sak med litt stødige hender og tunga rett i munnen! Prøv det :-D

  SvarSlett
 7. ååh, sikle på vatteppene! sårri :) de blir nok nyydelige i d nya huset :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med hussalg!
  Så kjekt at alt ordner seg :)
  Flytting er en god mulighet for seriøs rydding, en slitsom mulighet, men men....Godt å hive litt og, plass til noe nytt!
  Fine tepper og kasse!

  SvarSlett
 9. Gratulerer med hussalg! Pakking, rydding, kasting, sortering osv er ikkje det kjekkaste ein gjer.

  SvarSlett
 10. Svimepappa imponere! Hørtes deilig ud med skogsluft! Så flink du e som he begynt me d versta! Eg elske bloggen din, å føle mesten ikkje d e så lenge si sist, så levande som du skrive=)

  SvarSlett
 11. Hahaha, tusner på takk for innspill angående kraftuttrykk :o)

  Måtte oppdatera innlegget eg nå vettu, tihi ;o)

  SvarSlett
 12. Hehehe Svimelaura, du er god altså.Grattis med hussalg altså, well done!Lykke til med pakkings....
  Og herlige tepper og kasse!

  SvarSlett
 13. Hei!
  Så fin blogg du har, og så heldig du var som fikk diss nydelige vatteppene og trekassa.
  Fin kveld til deg!
  Klem fra Sølvi

  SvarSlett
 14. ...Tusen takk for ordene du la igjen hos meg, koselig :)

  Kanskje pakkene får vente til imrg*sukke*

  Ha en finfin fredag.

  SvarSlett
 15. Gratuleremså veldig masse med hussalg! Godt når den delen e over!Og pakking...huff jadet vet æi alt om... følte alle romman i huset våres va sånne som aldri blei tomme for ting.. Men fikk det jo pakke bort til slutt:)

  For en fantastisk snill pappa du har da! De vatteppan va jo bare helt nydelige, og for ikke å snakke om kassa! Den va helt perfekt!

  Håpe du får ei fin helg
  klæm fra mæi

  SvarSlett
 16. Hei!
  Så kjekt at du vil følge bloggen min! Hos deg så det også veldig koselig ut så følger deg også jeg;)
  ha en super høstdag!

  SvarSlett
 17. Santvel!! Her lere me noge nytt kver dag;) For nogen flotte ting du 3har fått tag i:)) Snille pappa♥

  SvarSlett
 18. loooving trekassa :D
  oppvaskstativet var jeg så heldig å finne i den herlige grønn turkise fargen :D men å lakke den hadde og sikkert gått veldig bra :)

  SvarSlett