mandag 13. september 2010

God aften!... På alle vis!

Jeg tror ikke det finnes noe bedre enn en kveld uten noe på kalenderen! Hva skal jeg gjøre i kveld? Somle litt kanskje? Drikke litt kaffe kanskje? Avslutte et prosjekt kanskje? Det er forresten et kapittel for seg selv; Uferdig prosjekter... Men det er bare så fantastisk mye kjekkere å begynne et prosjekt enn å avslutte det. Blogge litt kanskje? Man har et hav med tid på slike åpne kvelder. Man kan få tid til alt, vaske hele huset og så litt til. Nei, vaske hele huset, sier jeg??? Man bruker da ikke slike kvelder på slikt!

I kveld vant fornuften og to micabestillinger ble avsluttet. Så gjenstår det bare å håpe at kunden blir fornøyd. Litt skrekkblanda fryd, det å lage ting som andre skal kjøpe. Men så er det jo så utrolig kjekt når noen liker det vi lager!!! Det er nesten til å bli litt hekta på :-) Skikkelig stas!

Håper dere alle har en god kveld alle sammen!  Og husk å komme dere i seng på tida! (Sier hun som på n'te natta legger seg etter tolv... uffameg!) Søvn er undervurdert!

Natta!

4 kommentarer:

 1. Hei, jeg fant bloggen din i dag. Så mye fint det var her. Jeg legger meg til som følger jeg. Kikk gjerne inn til meg også om du har lyst. Jeg er ganske ny i bloggverden, men syntes det er så morsomt. Wilhelmine.

  SvarSlett
 2. Ble skikkelig fint da :)
  Å det er deilig med "tomme" kvelder, vanskelig å komme i gang for planene er så mange!
  Fin blogg du har!

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Du har vunnet en av stoff pakkene i min give away!

  Titt forbi bloggen min for å velge farge, først til mølla der.

  Og så må du sende meg en mail med adressen din, siri_ruud@hotmail.com.

  Hilsen Siri

  SvarSlett
 4. Herlig med sånne kvelder, selv om mine har en tendens til å ebbe ut i ingenting... sånn som i kveld;) (Eller, jeg har jo sett Grey's da!;)
  Klem B:)

  SvarSlett