tirsdag 14. september 2010

OH HAPPY JOY!!!


Om kun kort tid vender familien nesa nordover, nærmere bestemt Harstad. Vi skal besøke Bestemor og Bestefar og være på ferie en hel uke. Oh joy! I den anledning var det på sin plass å demonstrere hvor nydelig det er der oppe. Er i grunn enig med Arne Hjeltnes; det burde vært ulovlig å reise utenlands før man hadde vært nordover i sitt eget land. Det er bare helt utrolig fint der oppe!!!

Frister det ikke nok med den fantastiske naturen der oppe, så har man jo selvfølgelig Grottebadet! Hvis ikke det sender deg rett på nett for å bestille billetter til Harstad, så skjønner jeg ingenting. Bare spør Snuppa. Grottebadet er det beste som har skjedd menneskeheten etter hennes mening. Ikke så rart egentlig. Tenk deg for en liten jente på tre (som er relativt dramatisk av natur) å vandre nedover i en mørk grottegang for så å ende opp i et opplyst badeland. Sikker vinneroppskrift!

Så Svimelaura går på en sky og gleder seg som en unge til helga. Eneste streken i regningen er flyreisa opp. Ikke det, jeg synes det er stas å fly, ja til og med flyplasser gir fortsatt en herlig jegskalutpåtur-følelse. Men motet mitt synker til under havnivå hver gang vi setter oss på flyet og forkjølelsesdamen i mikrofonen sier; "Vi ber dere om å alltid ha setebeltet festet mens setebeltelyset er tent. Vi skal nemlig kjøre 500 km på denne flyplassen før vi letter og fly halve turen før vi skal slukke det lyset og for din sikkerhet er det uhyre viktig at du tviholder ditt barn på fanget heeeeeelt til festsetebelte-lyset er slukket, så det så!!!" Ja, okei. Hun har vel aldri sagt det med akkurat de ordene, men det er det hun mener! Vi har nettopp tilbakelagt et laaangt stadie med Snuppa ålende, krypende, skrikende og skrålende på fanget og er veldig glad for å være ferdige med nettopp det. Og hva kommer så? Snuppeline, så klart! Som by the way er Snuppa x 10 i henseende til åling, kryping og andre kraumeaktiviteter....sukk mitt hjerte, men brist ikke!

Likevel: Når vi sitter i stua til Bestemor og Bestefar og spiser ferske rundstykker med hjemmelaget syltetøy og ungene koser seg gløgg ihjel, så er forkjølelsesdamen glemt. OH JOY!-En reiseklar Svimelaura-

3 kommentarer:

 1. Åh, heldiggriser! Grottebadet er fantastisk, der er søskenbarna til snuppa helt enige! Naturen likeså! Kos dere, og hils! Blir kanskje tid til litt shopping også;)?

  SvarSlett
 2. Så fine bilder! Og så fin ferie dere skal ha! God, god reise, det høres absolutt ut til å være verdt det :)

  Fin onsdag!

  SvarSlett
 3. Sånn vakker natur er som balsam for sjela! Håper dere får en deilig ferie!

  SvarSlett