fredag 17. september 2010

That's why :)

Som mange av dere veit, har NIB nettopp hatt en utfordring hvor man viser soverommet sitt. Og for alle tusner på tusner som har lurt litt: "Hvorfor ble aldri Svimelaura med på denne utfordringen tro?"

Jo nå skal du høre, eller skal jeg si se?


Ja... hva skal man si?... :) Soverommet hos oss har dessverre en stygg tendens til å  fungere som fosterhjem for alle møbler som ikke har avklart boplass enda... Det er jo et kjent faktum at Svimelaura ikke kan vende ryggen til et godt kupp. Og det er jo vanligvis veldig bra, men av og til kan det resultere i for eksempel et sminkebord midt på soveromsgolvet. Stakkars mr. Handsome, han lider som regel i stillhet og venter på at møblene finner seg et permanent hjem eller kan kastes. Tålmodig er han!

Jeg kunne jo kanskje meldt meg inn i utfordringen under kategorien; alternativt interiør. Starta en ny trend liksom....Eller jeg kunne jo også ryddet soverommet... Nå er det ikke lenge til vi flytter inn i nytt hus. Så jeg er redd soverommet kommer ti å forbli som det er til flyttedato. Så nå blir det jamen oppussing, maling og husprat på meg også framover. Sånn innimellom i alle fall :) 

-Svimelaura, den ærlige-

5 kommentarer:

 1. Elsker å følge med når noen flytter så her vil jeg titte innom fremover:O)

  SvarSlett
 2. Fysst tenkte eg at; Ahhh, så hærligt å sjå, men så vise det seg at dåkke ska flytta... Då e alt lov liksom, så då blei eg litt skuffa igjen :o(

  ALLTID kjekt å kikka innom deg da snuppa :o)

  SvarSlett
 3. Nydelig soverom ;)
  Herlig å se at ikke alle har det perfekt til enhver tid! Det fins jo så mye mer spennede ting å finne på enn sånne "må-ting"!
  Gratulerer kjempemasse med nytt hus! Gleder meg til å komme å se etterhvert!
  Ha en god lørdag :)

  SvarSlett
 4. Tenk at jeg har delt et 20 kvadrats-rom med deg i et år;)

  SvarSlett
 5. Ja, at du kom ut av det med den mentale helsen i behold, er meg en gåte:-)

  SvarSlett