lørdag 2. oktober 2010

Bøker på hjemlån

I dag har Svimelaura vært å interiørbiblioteket og lånt med seg to bøker. Svimelaura har ikke lyst til å returnere bøkene. Hun vil bare sitte her i sofaen og kikke til øynene er røde og rennende. For disse bøkene er bare løøøvli!!!

Nå kjære leser, lurer du vel på hva snedige Svimelaura mener. Let me show you:)

TADAAAA!

Som de kløktige kvinnene dere er, har dere nok skjønt at jeg har fått tapetkatalogene til Pip og Petit Fours (Eijffinger begge to) på hjemlån. Jeg har fått streng beskjed av damen i disken om å levere dem tilbake på mandag, for disse katalogene er nemlig særs populære. Kan du skjønne det?!?

"Det store, gule huset", som Snuppa så pent kaller det, er ikke akkurat et tomt lerrett for nydelige tapeter som dette her. Det er vel mer av det man kaller furu, furu og atter furu:) Etter å ha sett i disse katalogene, er jo Svimelaura fristet til å ta sparkelbøtta fatt og angripe panelen der oppe. Men så husker hun plutselig hvordan det er å stå med sparkelskeia i hånden og skjelle ut en skjøt som ikke lystrer, ja faktisk skjelle ut alle skjøtene punktum... Så blir sparkelplanene forkastet og kassert for denne gang. Men heldigvis går ikke alle tapetdrømmene helt i vasken. Vi har et ørlite område stua og på kjøkkenet som skal bli forherliget med tapet. Me like! Så da er det bare å lete og drømme. OboyOboyOboy!

Det var en idé i katalogen som tok favntak om Svimelauras hjerte:

 Hvem ville vel ikke hatt en vegg full av slike små fuglehotell?
Ja for ingen fugl i med vettet i behold hadde investert i et hjem med meterprisen på these babies.

Og klart når sant skal sies, så er det dyrt å værra kar. (Vel er jeg ikke kar men det er nå sånn det ordtaket går da, serru)
Klart en fuglehusvegg til en samlet pris på 10 000 gir jo kanskje litt småsur ettersmak... Ja for man må jo kjøpe en rull av alt når man kjøper, må skjønne! Jeg er veldig for metersalg hos Eijffinger! Jeg hadde blitt en særdeles god kunde! Men den gang ei.... Det får bli med drømmen med fuglehusa mine. Jeg får vente til mica har fått nok tapeter til å lage to, kanskje tre små fuglehotell. Ja, har jeg ikke sagt det, kanskje (så dumt av meg)? Mica har nemlig to av Pip-tapetene i vår butikk, og ja, det går an å kjøpe en meter av gangen. Oh happy happy joy!

Så resten av kvelden blir vel jeg sittendes her i sofaen med bøkene mine og lide av valgets kvaler. Nå var ikke akkurat dette et valg til å grine av, så jeg skal nok klare meg:) Hvis det er noen der ute som har noen gode tapet-tips til de små flekkene hos oss som trenger tapetsering, så tas dette imot med stor takk:)

Ha en fortreffelig lørdag, folkens!
Og forresten!!! Alle bildene er lånt hos Eijffinger sine Pip og Petit Fours kataloger. Takk for lånet, Eijffinger!


-Svimelaura-

8 kommentarer:

 1. Et sånt fint fuglehus hadde gjort seg på barnerommet:)

  PS: 2 stk pannekaker + kaffe inkl tips kommer på 20,-. Her lopper vi ikke kundene skjønner du;)
  Da håper vi bare Kaiamoren finner fram, og er hjemme før frokosten i morgen tidlig. Service is everything! Hehe..

  SvarSlett
 2. Knallstilige fuglehus! Jeg har sett noen lignende i stoff, og for å si det sånn, det er litt av en kvadratmeterpris de operer med. Vurderte sterkt å gå hjem og sy meg ett selv istedet... Tapetene fra Pip er jo bare helt nydelige, så det drømmes her og:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Dette er jo virkelig hjertebank tapeter...så fine. Fuglehusene er også det søteste jeg har sett på lenge...ha en god helg.

  SvarSlett
 4. Ahhh, det e lov å drømma ja :o)

  Lykke te med valg av tapet te dei små flekkane dine då jaffal. Vanskelig å velga når det finns så masse fint der ute ja...

  SvarSlett
 5. Oj så mye fiiint!
  De har fuglehus som ligner på Berthas oldebarn i Bergen, men de tror jeg det er stoff på.
  Disse var mer fargerike, og finere? Tror det.
  Jeg har tapetsert svært lite i mitt miv, prøvde meg på en liten plate i forrige uke, ikke lett.... Tror jeg skal holde meg til små flater.
  Får drømme litt sånn som deg ;)

  SvarSlett
 6. He he he, du skriver artig du:)
  Fuglehusene er kjempesøte!
  Drømme er bra, det kan være nok å bare drømme også noen ganger:)
  Ha en fiiiiin kveld!

  SvarSlett
 7. Tihi, eg har laga alt sjøl ja, men det e over tid :o)

  Møkje pga at eg e møkje sjuk, og det blei litt overprokuksjon kan du sei. Itte all familie og venner har fått det de har villa, så e detta nåke av det som var igjen. Det e nå vel bedre å gi de et nytt hjem enn at de ligge borstua hos meg tenke eg :o)

  SvarSlett
 8. hei du:-) Så glad jeg ble da du ville følge meg:-) Ser av bloggen din at du er ei fargerik og glad dame, så her vil jeg være:-)Legger meg til som følger:-)
  For noen tapeter, må vel låne noen tapetbøker jeg også:-)det er lov å drømme. Her i huset er det glassfiberstria som råder, enten må den rives av,uaktuelt forøvrig, eller helspakles, noe som også er uaktuelt. Men det finnes da maling i muntre og umuntre farger også:-)
  Liker måten du skriver på:-)

  Har selvfølgelig lagt meg til som følger i den fristende nettbutikken deres også:-)

  God natt til deg fra Trine:-)

  SvarSlett