mandag 4. oktober 2010

JUHUUU!!!

I all flytteståheien, har jeg helt glemt å fortelle dere hva som har landet i postkassen min i det siste! Postkassen min er gått fra å være en helt vanlig, grønn postkasse til å bli en skattekiste etter at jeg entret det herlige Blogglandia. Jeg har nemlig vært griseheldig og vunnet en giveaway til!!! Jeg veit ikke helt hvor alt dette hellet kommer fra, men det er kanskje sånn at det er omvendt i Blogglandia? For en sånn vinnerlykke kan jeg ikke skryte på meg til vanlig.

Svimelauras skattekiste (i midten) på en heller regnfull dag

Anyway, den giveawayen jeg var så heldig å vinne, var den på Miss Iris sin blogg. Miss Iris har nå entret tronen som sømorakel for Svimelaura. Alt Miss Iris (eller Siri om du vil) sier om søm = sant. Hvorfor det? Ta deg en titt på bloggen hennes Miss Iris, så skjønner du akkurat hva jeg mener! Ikke bare er hun flink, men hun er raus og deler både oppskrifter og tips. En gullgruve med andre ord, får sånne syjomfruer som meg:)

Som sagt, var jeg en av fire heldige vinnere i giveawayen hennes. Og i skattekista mi kunne jeg finne en stoffpakke med de mest fantastiske stoffer! Me like:) Har noen gryende planer for stoffene, men jeg er redd de får vente til jeg er flyttet inn på verkstedet mitt i "Det store gule huset". Så dere får vente til da!


Ha en glimrende kveld folkens!


7 kommentarer:

 1. Wow så fine stoff! Vinnerlykke har jeg aldri hatt gett..men så stas å vinne noe så fint da :-)

  SvarSlett
 2. Lucky you!!
  Ja, den dama e rå!!! Eg var faktisk så heldig å treffa na på Blog Picnic i Danmark i sommar av alle ting :o)

  Og ja; hekleballen e idiotenkel!! ;o)
  Du må huska at eg knapt har hekla itte oppskrift i heile mitt liv ;o) Kan du fastmasker, så kan du hekle denna. Men gjørr som eg tipsa og hekle 2 deler som du syr samen! Då ska det nok gå så bra atte :o)

  Klemz

  SvarSlett
 3. Gratulerer med vinnerlykken!:):) alltid gøy å vinne noe!;)
  Herlige stoffer du fikk da, blir spennende å se om det blir noe fint ut av de etterhvert;)
  klem elisa

  SvarSlett
 4. Lucky you!
  Du må blogge resultatet!

  SvarSlett
 5. heldige du:o) Stoffene er bare til å dåååne av. Helt etter min smak. Gleder meg til å se resultatet av syinga i det nye huset:o)

  Tirsdagsklem fra Trine:-)

  SvarSlett
 6. Oj Svimelaura, blir jo helt rørt her jeg sitter!
  Tusen takk for alle de fine ordene om meg, så glad jeg ble:) Sømorakel til og med, det tror jeg ikke jeg har blitt kalt før!!

  Og bra du likte stoffene du vant, håper du finner på noe å bruke dem til!

  SvarSlett
 7. Jeg må også si lucky you! Giveaways er stas, og Siri er flink!

  SvarSlett