tirsdag 5. oktober 2010

A working progress

Vi driver og prøver oss fram i mica med å produsere egne settekasser. Det har seg nemlig sånn at da Svimelaura skulle prøve å anskaffe seg en til Snuppa (ja og seg selv, selvfølgelig): Så var det utrolig vanskelig å få tak i... Klart, man kan jo alltids gå på loppis! Men som flere av dere vet, er ikke Svimelauras taktikker for å få tak i skatter på loppis alltid like effektive. Så dermed måtte vi bare prøve å lage en settekasse for alle sarte blomster som ikke har mot eller muskler til å sloss med GrådigKlara mellom loppisbodene.

Dermed begynte prøvinga og feilinga :) For hvis noen tror at det er lett å få tynt tre til å være rett, så tar dere veldig feil. Det er nemlig vanskelig! Svimelaura trodde selv det var lett, helt til Mr. Handsome kom inn etter første forsøk. Folkens, det er ikke lett! Men nå begynner vi å nærme oss noe. Vi har fått laget en liten "råmodell" som ligner veldig på den ferdige. Den ferdige blir bare hakket mer praktisk og rett enn denne. Men nå klarer jeg ikke dy meg lenger, jeg legger den ut!


Har prøvd oss på en litt roligere type med en tapet bak hele kassa, så blir det liksom et bilde. Jepsi Pepsi, Svimelaura liker Pip:) hvis noen fortsatt skulle være i tvil.

Som dere tydelig kan se av bildet, er huset vårt støvsugd for snurrepipperier og pyntesaker, så det var ikke en ting å sette i den stakkars kassen, men det kommer!!! PollyPocket og PetShop er fint i Snuppa sin settekasse, men dette var liksom ikke en PetShop-kasse...

Ellers må jeg bare si tusen takk for at dere legger igjen kommentarer på innleggene mine! Jeg blir mye gladere enn jeg hadde trodd! Ved første innlegg har man overbevist seg selv "Jeg blogger bare for moro, driter jo i om noen leser det eller ei!" Tar faktisk bare et veldig raskt sveip med øynene ned på kommentarerlinken... sånn tilfeldigvis...Og så kommer den første kommentaren..... Å hei og hå, så kjekt det er med kommentarer!!! Tusen takk alle i hop!!!

-Svimelaura-

11 kommentarer:

 1. Det er en av mine daglige rutiner å sjekke om det er kommet et nytt innlegg på svimelauras blogg:) Selvom jeg som regel allerede har snakket med deg om tingene jeg leser, så er det utrolig koselig å følge bloggen din:)

  klem -c-

  SvarSlett
 2. wow så fin den ble!:) du er flink! kan tenke meg det ikke er så lett å få rette linjer av så tynt tre, men alikevell,så eg jeg veldig imponert at dere fikk til å lage en så fin settekasse! er ikke bare bare det heller;)
  Gleder meg å se hva som kommer i butikken:)
  Klem fra Elisa

  SvarSlett
 3. Synes den ble skikkelig fin!
  Du trenger nesten ikke ha noe i, den er jo så fiiin allerede :)
  Bra jobba!

  SvarSlett
 4. den ble jo fiiiin da. Jeg er så heldig å eie en original settekasse, har hatt den i 30 år og den er like fin:-) Ikke lett å få tak i idag nei.Det er fint med samme tapet på bakveggen ja. Jeg har strigla en liten en og der har jeg valgt forskjellig, men neste gang hermer jeg dere, altså:-)

  Tirsdagsklem fra Trine:-)

  SvarSlett
 5. Kommentarar e vel egentlig litt av drivstoffet med bloggingå, om eg tørr å sei det høgt :-)
  Og denna settekassen fortjene ein kommentar!!
  Kjempefin blei den!! Men eg skjønne at det ikkje e et prosjekt for utålmodige meg som ikkje like putlearbeid!

  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 6. Å, så fiiin den ble! Og så hjemmelaget da gitt! Elsker tapeten du har brukt! Trenger ikke å ha mye stæsj i denne -den er jo et smykke i seg selv:-)

  Klem

  SvarSlett
 7. Wow du imponerer STORT! Egenprodusert settekasse. IKKE dårlig! Nei du og du. Bra jobba!

  mvh med et lekent sinn

  SvarSlett
 8. Oj, det er første gang jeg har sett at noen har laget sin egen! Den ble jo kjempefin..og så søt tapet på "veggen":)

  SvarSlett
 9. Så fin settekasse :)Jeg så deg inne hos Gult hus i svingen ( min søte svigerinne ) måtte sjekke deg ut ;) Vet du , at jeg har kost meg inne hos deg :) Her må jeg bare følge med ;)Legger meg til som følger jeg :)

  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 10. Tihi, eg e egentlig og ganske overraska øve kor glad eg blir for kommentarer :o) Det e stas ja. Spesielt når eg ser at den KUN e 10-20% av dei som er innom som faktisk legge igjen kommentar. Jaffal hos meg... Kim e alle dei menneskene da, tenke eg?

  Dritfin blei settekassa, og det blei liksom litt mærr "classy" når det bare var ein tapet ;o)

  Over te spraylakk: Nå har eg egentlig laga ganske mange innlegg med det egentlig, for eg e blitt litt hekta, hihi :o) Ser du under etiketten maling/lakkering (elle nåke..) så finne du innleggene. For den raske måten, så kan eg sei at itte tips fra Mumsi, så har eg bestilt boksene her:

  http://www.kunstmateriell.no/index.php?page=shop.browse&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=17

  Enjoy darling ;o)

  SvarSlett
 11. Heisann Svimelaura:D
  Så flink du er da!Det ble jo en kjempefin settekasse!!!Og morsomt med bare èn tapet bak, det var en fin vri på tapetsettekassene:)
  God natt herfra:)

  SvarSlett